Traduccio

dimecres, 23 de gener del 2013

Benvinguda 2013


La Junta de l'Associació de Veïns i Veïnes de Can Sàbat us volem donar la benvinguda al nostre espai de comunicació i participació, que podríem dir “local virtual” de l'associació.

La dita de que “la unió fa la força” creiem que no cal argumentar-ho, tots sabem que és així.  Per tant, ens basem en aquesta “premissa” per valorar la participació de tots vosaltres, veïns i veïnes de Can Sàbat, en fer forta i viva la nostra Associació.

La primera i bàsica aportació que cada un de nosaltres podem fer, és tenir la voluntat de ser-ne soci/sòcia. Una associació que no te socis, no te força i desapareix.  Com a persona individual et pots preguntar "què en trauré de fer-me soci?“... Vivim en una societat capitalista basada en el consum.  Ha interessat que fóssim individualistes, competitius i materialistes... Valors tots ells per estimular el consum per el consum.  Això ens porta a no valorar res si no ens produeix un “benefici material" a curt termini.  

Davant aquest panorama, reflexionem i proposem-nos un canvi de xip:  Cercar uns valors diferents, potser ja hi eren, però s’han anat perdent i cal cercar-los de nou i adaptar-los a la nostra realitat actual.  Valors com pensar en el be comú, el valor de les persones, l’altruisme, el coneixement i bona relació entre veïns... en definitiva, en mirar més enllà del propi interès particular.  Dit d’una altra manera: poder passar del jo al nosaltres, això suposa sentir-nos part d’una comunitat i que ens importi el que li passa al que tinc al costat.

Us animem a fer-vos socis, encara que ara no en veieu els beneficis concrets...creiem que els veureu mes endavant si som molts que fem pinya ara.

Pel que fa als requisits per ser soci, cal dir que sols cal que residiu al barri de Can Sàbat, que ompliu la butlleta i la feu arribar a la Junta ( bústia o personalment).  Aquest any es cobrarà 5€ de quota.  Serà en la propera Assemblea anual de Veïns (Juny-2013) que tots els que ja siguem socis votarem quina quantitat ha de ser (les altres AAVV del nostre municipi tenen una quota simbòlica anual, que va entre els 6€ i 12€, per poder cobrir les despeses bàsiques del seu funcionament i organitzar activitats).

Des de finals de Desembre de 2012 disposem d'un local al carrer Nou, antic edifici de l'INEM, ho hem d'acondicionar.

Abans d’acabar volíem agrair-vos les vostres opinions que esteu compartint mitjançant aquest blog, us animem a seguir-ho fent . Esperem que aquest blog sigui una eina útil per la cohesió del nostre barri, es a dir, de tots els que hi vivim aqui. 

Moltes gràcies.

La Junta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada